Obsah fóra Sudoku online pohár

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Pořadí poháruPořadí poháru   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Pack 8, hra č. 36

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Sudoku online pohár -> Liga Sudoku
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tony

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2008 1:52 pm    Předmět: Pack 8, hra č. 36 Citovat

U této hry jsem si pomohl jiným programem, ale asi nedokonalým, ukazal jedno řešení, které ale bylo vyhodnoceno jako špatné / i když pravidlům odpovídalo /, asi 40 chyb.
Mám dojem, že si tu píšu sám se sebou, nikdo neodpovídá, ani Admin, asi je mu to jedno.
Blizzy

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2008 10:49 pm    Předmět: Re: Pack 8, hra č. 36 Citovat

tony napsal:
Mám dojem, že si tu píšu sám se sebou, nikdo neodpovídá, ani Admin, asi je mu to jedno.

Ahoj,

musím se Admina trochu zastat, je jen jeho dobrá vůle, že to tady provozuje - předpokládám, že ho živí něco jiného (stejně jako mě nebo Tebe).
citace:
Původně jsem tento systém zprovoznil kvůli sobě a pár svým známým, ovšem trochu se to tu rozrostlo Wink

Kdybych měl času nazbyt, tak bych ten algoritmus ověřování řešení klidně přeprogramoval; jestli umíš trochu PHP, tak to zkus, Admin bude určitě rád. Idea Vlastně je to docela jednoduché, tak kdybys, Admine, chtěl, tak se mi ozvi. Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Sudoku online pohár -> Liga Sudoku Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

Přejdi na: