|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tony
|
Zaslal: so březen 22, 2008 1:52 pm Předmět: Pack 8, hra č. 36 |
|
|
U této hry jsem si pomohl jiným programem, ale asi nedokonalým, ukazal jedno řešení, které ale bylo vyhodnoceno jako špatné / i když pravidlům odpovídalo /, asi 40 chyb.
Mám dojem, že si tu píšu sám se sebou, nikdo neodpovídá, ani Admin, asi je mu to jedno. _________________ tony52 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blizzy
|
Zaslal: po březen 31, 2008 10:49 pm Předmět: Re: Pack 8, hra č. 36 |
|
|
| tony napsal: | | Mám dojem, že si tu píšu sám se sebou, nikdo neodpovídá, ani Admin, asi je mu to jedno. |
Ahoj,
musím se Admina trochu zastat, je jen jeho dobrá vůle, že to tady provozuje - předpokládám, že ho živí něco jiného (stejně jako mě nebo Tebe).
| citace: | Původně jsem tento systém zprovoznil kvůli sobě a pár svým známým, ovšem trochu se to tu rozrostlo  |
Kdybych měl času nazbyt, tak bych ten algoritmus ověřování řešení klidně přeprogramoval; jestli umíš trochu PHP, tak to zkus, Admin bude určitě rád. Vlastně je to docela jednoduché, tak kdybys, Admine, chtěl, tak se mi ozvi.  _________________ Nemůžem' se tam dostat a pomoct mu? Nemáme tady nějakej čudlík, kterej by to moh' zařídit? A jestli ne - tak proč ne?!?
Hele, tato diskuse je otevřená pro všechny a Tvým příspěvkem bude od teď jen mlčení!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|